KLM Speciale VNT aanbieding

Deel dit bericht

Geachte leden, helaas is deze aanbieding tijdelijk niet meer van kracht. Het is KLM/Air France onder de huidige, zeer moelijke omstandigheden niet mogelijk om hier uitvoering aan te geven. We hopen dat KLM/Air France snel weer in betere omstandigheden verkeert en dat we dan deze aanbieding weer in ere kunnen herstellen. Wij danken KLM/Air France voor de bijzonder plezierige samenwerking en hopen die weer snel voort te kunnen zetten. Wij danken ook onze leden voor hun begrip. Het Bestuur van de VNT

KLM Taiwan heeft alleen een speciale aanbieding voor VNT-leden. Wanneer het ticket naar Amsterdam is gekocht via KLM Taiwan, kunnen VNT-leden kiezen uit een van de voordelen:

  • één extra koffer gratis op enkele reis, of
  • selecteer je stoel binnen de geselecteerde klas zonder extra kosten

Dit is geldig op de directe KLM-vlucht (KL807 en KL808), of airfrance-vlucht via Parijs. De vlucht van Air France is een dagvlucht, de KLM-vlucht is een nachtvlucht.

Hoe het voordeel aanvragen:

Stap 1Maak een reservering Bel uw reisagent Bel AF-KLM Service Center: 886 2 7707 4701 Bezoek KLM lokale website: & nbsp; https://www.klm.com/home/tw/en
Stap 2Stuur verzoeken naar de e-mail: & nbsp; tpebd @ klm .com & nbsp; withBooking Record: Naam: Reisdatum: Vluchtnummer: Verzoeken: Telefoon / e-mail contactpersoon:
Stap 3KLM beantwoordt uw verzoek binnen 2 werkdagen per e-mail of telefonisch

deze aanbieding is geldig tot 31 december 2019

tip: wanneer u Visa Electron selecteert met een Taiwanese debetkaart, betaalt u de creditcardtoeslag niet