VNT Kerstdiner VEILING!

Deel dit bericht

 

Steun ook de VNT Kerstveiling voor ALS

Zoals jullie weten was het de bedoeling dat wij in mei een ALS-evenement zouden organiseren met de bedoeling om geld in te zamelen voor de Taiwan Motor Neuron Disease Association.
Dit was een initiatief van ons VNT lid Jacques Clerx die in januari van dit jaar de diagnose ALS van zijn arts te horen kreeg.

Tijdens het diner worden enkele gadgets verkocht welke zijn gedoneerd door Jan De Nul voor dit evenement.  Het wordt zeer gewaardeerd wanneer jullie een armbandje, een pet of een drankflacon kopen.

Als VNT hebben we besloten ook een veiling gedurende het kerstdiner te organiseren, waarmee we geld willen ophalen voor dit goede doel.

Wij zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat Mw. Lisette Hurkmans -Berkers, Director Administration & Consular Affairs of the Dutch office en ook lid van onze VNT, de rol van Veilingmeester op deze avond voor dit evenement op zich zal nemen.

De te veilen items zijn een donatie van enkele van onze leden. Daarnaast hebben we ook geschenken ontvangen van de Nederlandse en Belgische kantoren vertegenwoordigd in Taiwan
Mis het niet en wees genereus met het bieden op deze mooie schilderijen en andere items!

Nog Aanmelden voor het Kerstdiner? Het kan nog!

Als je je nog niet aangemeld hebt voor het VNT Kerstdiner, doe het dan nu meteen even via de email naar vntsecretariaat@gmail.com
Wacht niet want er zijn nog maar een paar plaatsen!

VNT Kerst ALS Veiling / VNT Christmas ALS Auction
ALS Veiling tijden VNT Kerstdiner 2021 /ALS Auction during VNT Christmas Dinner 2021
« van 11 »

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *