Uitnodiging VNT: Belgisch Nationale Feestdag

Deel dit bericht

Beste leden en vrienden van de VNT,

Het is weer die tijd van het jaar! Wij hebben het grote genoegen u uit te nodigen voor onze jaarlijkse viering van de Belgisch Nationale Feestdag. Dit jaar belooft het evenement spectaculairder dan ooit te worden, en we zouden het geweldig vinden als u erbij kunt zijn!

Datum:Zaterdag, 20 juli 2024
Tijd:18:00 – 22:00 uur
Locatie: Mojo1921: 10351, Taiwan, Taipei City, Datong District, Chang’an W Rd, 39號台北當代藝術館右側門

Wat kunt u verwachten?

🍻 Duvel: Geniet van het beroemde Belgische bier dat deze avond beschikbaar zal zijn, gesponsord door de Belgische Office Taipei (BOT) – waarvoor dank !!!. Er is niets beter dan een koud glas Duvel om de feestvreugde te verhogen!

🍽️ Heerlijk Belgisch Eten: Wij serveren een scala aan Belgische lekkernijen die uw smaakpapillen zullen prikkelen. Van smakelijke frieten of sappige wafels tot verrukkelijke stoofvleesgerechten – we hebben het allemaal.

🎶 Belgische Muziek: we zorgen voor een geweldige sfeer met een mix van Belgische hits en feestmuziek. Dans en zing mee met uw favoriete nummers.

🎉 Belgische Gezelligheid: Dit is een fantastische gelegenheid om samen te komen met vrienden en familie, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van een avond vol Belgische cultuur en tradities.

👉 Aanmelden via E-Mail voor 17 julivntsecretariaat@gmail.com

Mis deze kans niet om een onvergetelijke avond door te brengen in het gezelschap van gelijkgestemde Belgen en vrienden van België. Uw aanwezigheid zal de avond nog specialer maken!

Schrijf u vandaag nog in en laten we samen een toast uitbrengen op onze mooie natie!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *