Het VNT Kerstdiner – een feest voor iedereen!

Deel dit bericht

Dit jaar werd het VNT Kerstdiner gehouden in 1915, een restaurant dat gelegen is aan het National Taiwan Museum Nanmen Branch. Een bijzonder sfeervolle zaal op de begane grond, zodat je ook kan genieten van de fontein en de binnenplaats daarachter. Onder de bijna 80 deelnemers waren ook een kleine 15 kinderen.

Voor hen begon de avond met het versieren van koeken met glacé. Hoogtepunt voor de kinderen was natuurlijk “Magic Ethan”, die met zijn fantastische goochel acts de kinderen helemaal in zijn ban had. Ook volwassenen werden betrokken bij de act. En er werd de aanwezigen zelfs geleerd hoe je een bepaalde truc zelf kon uitvoeren. Wij zijn Ethan bijzonder dankbaar voor zijn bijzonder leuke en inspirerende optreden!

Daarvoor had Voorzitter Maarten van Dam een speech gehouden waarin hij de gasten welkom heette en zijn medebestuursleden voorstelde aan iedereen en hun bedankte voor alle support en inzet in het voorbije jaar alsook specifiek voor het kerstfeest. Een speciaal dankwoord was er voor Arthur Kater en Larry Chiang, die samen voor de overheerlijke frikandellen zorg gedragen hebben, waar we bij de borrel voor het diner zo van genoten hebben. Natuurlijk werden ook alle vrijwilligers bedankt die er weer voor gezorgd hebben dat we met familie en vrienden weer van een heerlijke avond konden genieten!

Op deze plek willen we ook graag Per Jansson bijzonder bedanken, die van het hele Kerst event een reportage gemaakt heeft die u terug kunt vinden in de schitterende foto’s die Per gemaakt heeft. Tussen de foto’s ook foto’s van andere leden.

We wensen u allen een hele fijne Kerst toe en natuurlijk de allerbeste wensen voor 2024 voor u en uw dierbaren!

« van 10 »

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *