Invitation VNT: Summer Sangria Party 29th June

Deel dit bericht

🌞🍹 Doe mee aan ons VNT Zomer Sangria Feest! 🍹🌞

Beste VNT-leden en vrienden,

De zon schijnt, de dagen worden langer en het is tijd om de zomer in stijl te vieren! We zijn verheugd jullie uit te nodigen voor ons langverwachte Zomer Sangria Feest op 29 juni bij Mojo1921, van 18:00 tot 21:00.

Bereid je voor om naar een zomerse Spaanse paradijs te worden vervoerd, midden in Taiwan! Stel je de bruisende sfeer van een Spaanse fiesta voor, waar de lucht gevuld is met de verleidelijke aroma’s van verse sangria, de klanken van levendige Spaanse muziek en het gelach van vrienden, oud en nieuw.

Dit is wat je kunt verwachten:
– Heerlijke huisgemaakte Sangria: Geniet van onze eigen verfrissende sangria, vol met verse vruchten en boordevol smaak.
– Spaanse Delicatessen: Verwen je smaakpapillen met een verscheidenheid aan Spaanse tapas.
– Spaanse Muziek: Voel het ritme met een vrolijke selectie van Spaanse nummers die je de hele avond aan het dansen zullen krijgen.
– Levendige Sfeer: Dompel je onder in de feestelijke decoraties en levendige vibes die je het gevoel geven dat je op een zomerse vakantie in Spanje bent.

Mis deze geweldige avond niet! Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te socializen en onvergetelijke zomerherinneringen te maken. Of je nu een doorgewinterd VNT-lid bent of een vriend die de magie van onze gemeenschap wil ervaren, we kunnen niet wachten om je daar te zien.

RSVP vóór 26 juni om je plek op dit niet-te-missen evenement te verzekeren. Reageer gewoon op deze e-mail of neem contact met ons op via onze website.

📅 Datum: 29 juni –  RSVP vóór 26 juni
📍 Locatie: Mojo1921
⏰ Tijd: 18:00 – 21:00

Noteer in je agenda, verzamel je vrienden en maak je klaar voor een avond vol plezier, smaak en fantastisch gezelschap. We beloven dat je het niet wilt missen!

P.S. Voel je de FOMO al opkomen? Wacht niet—RSVP vandaag nog en doe mee aan een zomerfeest zoals geen ander! 🍹🌞

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *