Uitnodiging VNT 25 mei : Springtime May Mingle – Refresh and Reconnect !

Deel dit bericht

Beste VNT-leden en vrienden,

Terwijl zowel de natuur als de mens de kriebels krijgen van de lente, nodigen wij u graag uit voor het langverwachte evenement van het seizoen: het feest “VNT: Springtime May Mingle – Refresh and Reconnect”!

Datum: zaterdag 25 mei 2024
Tijd: 🕟 18:00 – 21:00 uur

Locatie: Mojo1921
Reageer uiterlijk 21 mei via 
vntsecretariaat@gmail.com

Ga met ons mee voor een avond vol plezier, netwerken en de mogelijkheid om je te verjongen terwijl we samenkomen om de schoonheid van mei te vieren. Het is de perfecte gelegenheid om andere VNT-leden en vrienden te ontmoeten, nieuwe vriendschappen te smeden en oude weer nieuw leven in te blazen. Iedereen, welkom!

Geniet van heerlijke versnaperingen, geniet van onze seizoens traktaties en kom tot rust in de toffe sfeer van onze bijeenkomst. Laten we de essentie van de lente omarmen en de kans grijpen om onze geest op te frissen en opnieuw contact met elkaar te maken.

Of je nu al lang lid bent of een nieuwkomer die zich graag wil onderdompelen in onze gemeenschap, dit evenement belooft iets speciaals voor iedereen. Neem uw vrienden, collega’s en dierbaren mee om te delen in de vreugde van deze gedenkwaardige avond.

Gelieve vóór 21 mei te reageren op vntsecretariaat@gmail.com om er zeker van te zijn dat we voldoende regelingen hebben voor alle aanwezigen. Geef alstublieft het aantal gasten aan dat u vergezelt.

Mis deze fantastische kans niet om de lente te omarmen en de banden binnen onze VNT-familie te versterken. We kijken ernaar uit om je daar te zien!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *