VNT: een avond met….”Jan De Nul’s Project Team: Jan Kop & Bart Huys”

Deel dit bericht

VNT lanceert een NIEUW INITIATIEF: we bieden een platform en locatie (Mojo1921) voor een avond waar leden kunnen praten over hun PASSIE zoals werk, literatuur, sport, interessant studieonderwerp, koken,…etc.

We trappen dit af met een EERSTE EVENEMENT donderdagavond 15 juni in MOJO 1921 waar Bart Huys en Jan Kop het vlaggenschipprogramma van Jan De Nul zullen voorstellen: The Taiwan Power Offshore Wind Park. Zij zullen u het project toelichten waar ze van 2018 tot 2021 van begin tot einde bij betrokken waren en waar Jan De Nul nog 5 jaar een actieve rol zal spelen in de exploitatie- en onderhoudsactiviteiten.

Als je wilt weten wat de passie van deze professionals voedt en wat Tall Sailor’s Stories ⛵🔱 wil horen, doe dan met ons mee – iedereen welkom, een perfecte gelegenheid om vrienden, familie en je collega’s op het werk uit te nodigen:

– Locatie: Mojo1921 (Mojo1921 Google Maps) – Drankjes voor eigen rekening.
– Aanvang: 19.00 uur
– Einde: 21.00 uur
– Entree: GRATIS voor alle aanwezigen, leden en niet-leden
– Aanmelden: aangeraden maar niet verplicht via vntsecretariaat@gmail.com

We hopen dat jullie allemaal verleid worden en betrokkenheid tonen door massaal aanwezig te zijn. Het is een unieke kans om in de wereld van onze presentatoren te stappen en niet alleen meer te weten te komen over hun meest interessante prestaties en passie, maar ook een gezellige netwerkavond te hebben.
We hopen dergelijke avonden te herhalen, in afwachting van de belangstelling en als er zich leden melden die geweldige ideeën hebben om te presenteren. Neem dan gerust contact op met vntsecretariaat@gmail.com

Beste Groeten

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *