VNT Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie

Deel dit bericht

Beste VNT-leden en vrienden,

Nu het jaar ten einde loopt, willen we graag een moment nemen om onze oprechte dankbaarheid uit te spreken voor jullie onwankelbare steun en toewijding als gewaardeerde leden van VNT Taiwan. Jullie toewijding heeft een cruciale rol gespeeld in het succes en de groei die we het afgelopen jaar hebben ervaren, evenals alle geweldige evenementen die we samen hebben beleefd!

In de geest van het seizoen, onze hartelijke wensen voor jullie en jullie dierbaren. Moge dit feestelijke seizoen gevuld zijn met vreugde, warmte en gekoesterde momenten. Moge het komende jaar jullie nieuwe kansen, welvaart en succes brengen!

Om onze waardering te tonen en samen het nieuwe jaar in te luiden, nodigen we jullie van harte uit om deel te nemen aan onze Nieuwjaarsreceptie op 13 januari. Dit evenement zal een prachtige gelegenheid zijn om onze vriendschappen te vieren, banden te versterken en de mogelijkheden die voor ons liggen te omarmen.

Details voor de Nieuwjaarsreceptie:
Datum: 13 januari
Tijd: 18.00
Locatie: Mojo1921 (No. 39號, Chang’an W Rd)

RSVP voor 8 januari zodat we passende regelingen kunnen treffen voor alle aanwezigen. Er zullen voor iedereen oliebollen zijn!

Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in 2023. We kijken ernaar uit om samen de successen van het afgelopen jaar te vieren en de kansen van de toekomst te omarmen.
Wij wensen jullie een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toe!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *