Herinnering: VNT Uitnodiging Nederlandse Koningsdag viering

Deel dit bericht

Beste VNT Leden en vrienden,

Op zaterdag 29 April van 18.00-23.00 !!!. Juist zoals de vorige edities, kleurt die dag ook Mojo1921 volledig Oranje tot zelfs het dessert met Oranje hagelslag toe 😀. Dit allemaal, zoals je ondertussen gewend bent van de VNT, prachtig verzorgd met de nodige hapjes, drankjes, overgoten met passende muziek voor die dag – volle ambiance !!!
Met veel plezier laten we jullie weten dat er die dag voor heel wat extra omkadering is gezorgd om jullie een fantastische ervaring te geven :
– Voor snacks zullen er 3 maal die avond verse, krokante en smeuïge Domino’s Pizza’s worden geleverd. Met veel dank  aan Ronald Dekker – CEO Domino’s Pizza Taiwan !
– Er zullen echte Nederlandse bitterballen en frikandellen zijn
-Tenslotte, een Live DJ set die ons meeneemt tot in de late uurtjes dus als je wat later toekomt wegens nog andere verplichtingen die dag, je hoeft niets te missen en gezelligheid en plezier gans de avond verzekerd !!!
Dus Nederlanders, Belgen en alle anderen sympathisanten, trek jullie beste oranje outfit aan en kom mee feesten met ons !!! Inschrijven (gelieve het aantal personen en namen te vermelden) kan vanaf nu op: vntsecretariaat@gmail.com 
Met vriendelijke groeten – VNT Bestuur

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *