Koningsdag- en nacht: wat een feest!

Deel dit bericht

De Nederlandse School in Taipei organiseert jaarlijks een middag evenement voor ouders en leerlingen. Dit jaar was het het jaar van de vrijmarkt, een typisch Nederlands verschijnsel.

De vrijmarkt vond plaats op Dajia Riverside Park, langs de oevers van de rivier op een prachtig stuk park in Taipei. Er werd met overgave gehandeld in allerlei soorten speelgoed en boeken, en er was zelfs organische moerbeisap te koop! Natuurlijk waren er ook leuke stands waar bv. shoarma en kip saté verkocht werd – super!

‘s Avonds was het vanaf 17 uur tijd voor het VNT Oranjefeest, dat plaatsvond bij Plan B Bistro te Zhongxiao Dunhua, midden in Taipei op slechts 2 minuten van de MRT.

Dankzij de geinspireerde decoratie van Antonio Rondario veranderde de bistro in een passend Oranje overgoten geheel. En voor de oplettende deelnemers – er waren zelfs kroontjes rond de servethouders!

De best geklede persoon was volgens de jury Hendrik ten Cate, die werkelijk aan ieder detail had gedacht!

De perfecte BBQ, heerlijke wijn en het koude bier maakte het geheel tot alweer een supergezellige ervaring, waarvoor we onze leden in de Evenementen Commissie graag nog eens zeer hartelijk voor willen bedanken!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *