Belgische Nationale Party

Deel dit bericht

Afgelopen Zaterdag 23 juli werd voor het eerst in Taiwan de Nationale Feestdag van België gevierd.

Deze werd mede mogelijk gemaakt door de Belgische Office in Taipei.

De VNT Taiwan organiseerde het evenement in haar stamcafé, MOJO 21

Jan Kop opende zijn toespraak met het memoreren van de geschiedenis van Nederland en België, en had vervolgens het genoegen alweer een 10-tal nieuwe leden te mogen introduceren bij de ruim 50 aanwezige leden.

Maarten van Dam wees de aanwezigen op de 2 bijzondere gasten van het Bestuur, Rene en Angel Koch. Deze leden gaan een nieuw avontuur tegemoet in Frankrijk, waar we ze natuurlijk alle goeds toewensen. En we wilden ze niet weg laten gaan zonder dank te zeggen, niet alleen voor hun enthousiaste en jarenlange lidmaatschap van de VNT, maar ook voor het vele werk dat Rene met name ook voor de Nederlands-Belgische gemeenschap heeft verzet als Directeur van de Nederlandse School in Taipei. Een groot applaus van de aanwezigen was een duidelijk teken van de grote waardering van de aanwezigen voor deze leden, die we node zullen gaan missen.

Vervolgens ging het feest toen echt los. Nieuw lid Stephan Eltink en Per Jansson gingen los op de karaoke, tot groot vermaak van iedereen. Per Jansson zijn we ook zeer dankbaar voor de mooie foto’s die hij gemaakt heeft en die jullie onderaan dit artikel kunnen bewonderen.

We danken natuurlijk ook Becky Tam, die ons verzorgde met een top selectie aan Belgische Bieren (en voor de aanwezigen de optie geboden had om dit zelf tegen heel voordelige prijzen aan te schaffen!).

Tenslotte ook veel dank aan onze goede vriend Otis, voor de geweldige service en het fantastische eten!

Een geweldig succes, dat volgend jaar zeker herhaald zal worden!

« van 3 »

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *