Invitation: VNT Lantern Festival 24th February

Deel dit bericht

Beste VNT Leden en vrienden,

het is alweer een aantal weken terug dat we onze fantastische Nieuwjaarsreceptie achter de rug hebben. Wie nog eens wil nagenieten of wat foto’s als souvenir wil dowloaden die kan dat  hier op de VNT website doen. We willen van deze gelegenheid ool nog eens gebruikmaken om onze huisfotograaf  @Per Jansson in de bloemetjes te zetten voor alle prachtige sfeerbeelden die hij heeft gemaakt !!!
Ondertussen staat het Chinese Nieuwjaar al in de steigers. Een ideale tijd om die rustknop even in te drukken en wat kwaliteitstijd door te brengen met familie en vrienden. Vanwege gans het VNT bestuur wensen we jullie een gelukkig Chinees Nieuwjaar – 新年快乐 – 恭喜發財 !!!

Eind deze maand, op 24 februari om 18.00 te Mojo1921 (poster zie eind deze e-mail), willen wij tesamen met jullie een magische avond vieren, namelijk het Lantaarnfestival – een traditionele Aziatische wintervakantie die gezinnen samenbrengt in de geest van warmte, vrolijkheid en feest !

🏮 Een glimp van de traditie:
Om de geest van het Lantaarnfestival echt te omarmen, haalt ons evenement inspiratie uit de rijke Taiwanese traditie van het vieren van deze betoverende gelegenheid. Dit festival, ook bekend als Yuan Xiao Jie (元宵節), markeert het einde van de festiviteiten rond het nieuwe maanjaar en is een tijd waarin gezinnen samenkomen om vreugde te delen, met lantaarns verlichte straten een betoverende sfeer creëren en de lucht gevuld is met gelach.

🏮 Hoogtepunten van het evenement:
Geniet van een heerlijk dim sum-buffet met een scala aan hartige lekkernijen.
Vrije stroom van softdrinks, wijnen en bieren (ook Belgische)

Traditioneel spel Lantern Riddles (猜燈謎), dat een element van uitdaging en plezier aan de avond toevoegt. Kinderen die deelnemen krijgen een lantaarn als teken van de feeststemming.

🏮 Reageer vóór 19 februari – vntsecretariaat@gmail.com
Gelieve uw aanwezigheid vóór 19 februari te bevestigen, zodat wij ons op uw aanwezigheid kunnen voorbereiden. We kunnen niet wachten om deze vreugdevolle gelegenheid met u en uw gezin te delen. Uw aanwezigheid zal zeker bijdragen aan de sfeer van de avond.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *