Uitnodiging VNT: BBQ en Sportdag Event op 27 mei

Deel dit bericht

Beste VNT Clubleden en vrienden,

De zomer komt eraan en in plaats van de traditionele borrel bij Mojo, zijn we verheugd om op 27 mei een BBQ en Sportdag te organiseren! We hebben een dag vol activiteiten gepland voor jou en je gezin, dus laten we er samen een onvergetelijke dag van maken.

We beginnen de dag sportief met een wandeling om 13:00 uur voor de geïnteresseerden. Ons hoofdevenement is echter de BBQ aan M-Club bij Meiti (Dazhi area – zie detail van de locatie hieronder), die start om 15:00 uur met free flow van drank, dans en muziek tot in de late uurtjes.  Ideaal als je ook eens wat collega’s, familie of vrienden zou willen uitnodigen !

Gegeven het feit dat er een uitgebreide BBQ wordt voorzien is de prijs licht gewijzigd naar 1000 NTD per persoon inclusief drank voor leden en 1500 NTD voor niet-leden. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis komen (Hou er aub rekening mee dat als je na de RSVP-deadline annuleert, je nog steeds de toegangsprijs voor het evenement zal moeten betalen).

Gelieve je uiterlijk op 20 mei aan te melden via vntsecretariaat@gmail.com zodat we ervoor kunnen zorgen dat we voldoende eten en drinken hebben voor iedereen. Je kan je inschrijven voor de wandeling of de BBQ of beide.  Gelieve onderstaande informatie mee te geven.

Voornaam Naam Wandeling (Ja/Nee) BBQ (Ja/Nee) < 12 jaar (Ja/Nee)

Dit is wat we voor je in petto hebben:

13:00 – Ontmoet bij Meiti Gate (https://maps.app.goo.gl/N7rxmpdxPUQCovfE8) in Taipei, Dazhi (voor mensen die via MRT willen komen – bruine lijn naar station Jiannan road en dan 300m Jingye3rd road) voor een schilderachtige wandeling naar Jiandaoshishan (https://goo.gl/maps/F7iBeBKGpbwVXUZS9). Het is een geweldige manier om wat frisse lucht te krijgen, je eetlust op te wekken, de benen te strekken en te genieten van wat quality time met andere clubleden. We zullen rond 15:00 terug zijn bij Meiti Gate.

15:00 – Ga naar M-Club, op 100m van de Meiti gate aan de oevers van de Keelung River, voor een verfrissend drankje en een kans om te ontspannen met je vrienden. We zullen een verscheidenheid aan drankjes (Taiwan beer, frisdranken, fruitsap en wijn) hebben om uit te kiezen.

17:00 – Tijd om te smullen! We zullen de BBQ aansteken bij M-Club en genieten van een heerlijke westerse barbecue. Verwacht malse gegrilde kip, rundvlees en varkensvlees en smakelijke bijgerechten. Breng je eetlust mee!

De hele dag plezier – Rondom M-Club is er voor elk wat wils. Met een nieuw aangelegde speeltuin voor kinderen, volleybal- en basketbalvelden, fietsenverhuur en een nabijgelegen skatepark (neem je eigen skateboard of rolschaatsen mee), zijn er volop mogelijkheden om plezier te hebben. Iedereen blijft uiteraard wel zelf verantwoordelijk voor de oppas van hun kinderen.

We zullen doorgaan met de gezelligheid tot 23:00, dus er is genoeg tijd om te genieten van alle activiteiten, eten en gezelschap.

Bekijk hieronder wat foto’s (beste locatie om de Taipei Skyline vast te leggen ) van de evenementenlocatie en de omgeving om een idee te krijgen van wat je te wachten staat – we kunnen niet wachten om jullie allemaal daar te zien! Mis deze fantastische dag met je VNT-familie niet.

Tot snel!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *