VNT Pride Drink – met een bijzondere gast

Deel dit bericht

De VNT Drink van 28 Oktober was een bijzondere avond. Zo werden we vereerd met de aanwezigheid van Solange Dekker, die recent in Thailand Miss International Queen 2023 Neerlands eerste trans pageant queen werd.

Eerder die week was Solange Dekker door de Netherlands Office Taipei uitgenodigd voor een gesprek over diversiteit op de werkplaats, waar sommige leden van de VNT ook bij waren. En voor ze bij ons aan kwam, had ze meegelopen in het Pride event, dat op diezelfde dag plaatsvond. Vooral het Belgisch fruitbier viel goed bij Solange!

Al met al een bijzonder leuke avond, gekenmerkt door een relaxte vibe, waar veel leuke en goede gesprekken werden gevoerd.

Wel merken we als bestuur op dat we het natuurlijk top vinden dat je op het laatste moment toch nog even langskomt, al dan niet aangemeld bij ons. En daarmee maak je het voor ons moeilijk om voldoende eten en drinken aanwezig te hebben. We kunnen ook niet het eten last minute bij Mojo bestellen. Dat wordt tevoren ingekocht. Dus schrijf gewoon in, liefst 1 week van te voren. Daar heb je uiteindelijk zelf meer plezier van!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *